Kerttervek – kerttervezés: munkáinkból

  1. Kezdőlap
  2. Kerttervek – kerttervezés: munkáinkból

1.Kerttervezés Vecsésen

Szabadidő és szórakozás

kertterv-vázlat-2d
Megrendelőnkről hamar kiderült, hogy számára a kert a szabadidő aktív eltöltését, a szabadtéri szórakozást, a hétvégi baráti és családi összejöveteleket jelenti.
Így a kert leghangsúlyosabb eleme a kültéri medence és jakuzzi együttese, mely egyik oldalról közvetlen terasz kapcsolatban áll a lakóházzal, másik oldalról pedig a mediterrán hangulatú kerti konyhával.
kert-medencével-látványterv

2. Ős fák alatt

Egy Pest megyei kertterv.

kertterv-ősfás-kert
Egy új építésű családi ház, ősfás kertjének a megtervezése volt a feladat. A kert kialakításánál fontos szerepet kaptak a meglévő idős fák. A kert funkcionálisan egy, a személyi bejárattal és a gépkocsi behajtóval tagolt előkertre, oldalkertre és hátsókertre tagolódik.
Hátul, az ősfák árnyékában a szintben eltolt kiülő, a legnagyobb nyári melegben is hűs menedékként szolgál. A kiülőhöz közel eső akác tövébe terveztünk egy megemelt ágyást, fafelülettel burkolt fekvő-pihenő felülettel.
Ennek a csoportnak része a kaviccsal szórt tűzrakó is. A különböző magasságú, szabályos alakú épített elemek szépen tagolják a nagy felületű kertet, kontrasztot képezve a háttér természet alkotta környezetével.
kertterv-3d-ősfás-kert

3. Modern kert a hegyoldalban -Budapesti kerttervezés

A frissen épült modern családi ház kertjének tervezésekor a legnagyobb kihívást a telek 16 méteres szintkülönbsége jelentette. Megbízónk egy modern, formális kert megtervezését várta tőlünk.
A kertet funkcionális szintekre osztottuk, melyeket lépcsősorral kapcsoltunk egymáshoz. Közvetlenül terasz alatti, részben árnyékos területen lépcsőzetes magas ágyásokba formális növénycsoportokat terveztünk.
A második szint a játéktér. A lehetőségekhez mérten egy viszonylag nagy gyepszőnyeg felület biztosítja a kerti szabadidő eltöltését felnőttek és gyermekek számára egyaránt.
kert-építés-meredek-telken
medencés-kert-terve
A harmadik, és egyben a legalsó szintet a forró nyári napokon felfrissülést adó medencének szenteltük.

Önnek is segítünk megtervezni álmai kertjét!

Válasszon kertterv ajánlataink közül:

helyszíni konzultáció – vázlattervek – komplett kerttervezés

TOVÁBBI MUNKÁINKBÓL:

Tóépítés Budapest XVIII

KERTÉPÍTÉS Veresegyházon

ontozőrendszer

Automata öntöző telepítés és gyepszőnyegezés Budapest XVII kerületben

Hollandpázsit műfű telepítés

viacolor rakása

Térkövezés Budapest és vonzáskörzete

GYEPSZŐNYEGEZÉS Budapest XVIII kerület