KERTTERVEZÉS – KERTÉPÍTÉS

Látványos kertek az ötlettől a megvalósításig!

FELMÉRÉS – ÖTLETEK – KONCEPCIÓ – TERV – MEGVALÓSÍTÁS

KERTTERVEZÉS

Lehet-e kerttervezés nélkül is szép leendő kerted?

Vajon feltennéd-e ugyanezt a kérdést a házépítés kapcsán? Megépíttetnéd-e úgy leendő otthonod, hogy nem látod a végeredményt már a kezdetekkor? Nekifognál-e egy építkezésnek, úgy, hogy senki, még az építő sem tudja, hogy pontosan mit, és hogyan kell megépítenie? Ugye nem! Mert mi van, ha mégsem olyan lesz, ahogy elképzelted? Lebontod és újra kezded?

De ha van egy terv a kezedben, melyben visszaköszönnek elképzeléseid, melyben kristály tisztán látod leendő otthonod funkcióit, az építmény műszaki tartalmát, a várható költségeket, akkor azonnal magabiztossá válsz. Nos, nincs ez másképp a kertednél sem!

NÉZD MEG MI VÁR RÁD HA VAN KERTTERVED…ÉS HA NINCS…

HA KEZEDBEN VAN A KERTTERV…

Nyugodt vagy…mert már láttad a kerted…a tervek életre keltek a képzeletedben.

Nem idegeskedsz, hogy a kertépítőnek hogy magyarázd el mit szeretnél…csak megmutatod neki a terveket. Nem aggódsz a költségek miatt sem…minden tételesen benne van a tervedben…az sem aggaszt, hogy mikor lesz kész…mert a kertépítőd megmondja, hiszen pontosan tudja, mit kell építenie.

Neked már semmi dolgod…a szemed előtt lesz a tervekből valóság, a képzeletből realitás. Ezt szeretnéd?

ÉS HA NINCS KERTTERV…

A sötétben tapogatózol. Hetekig böngészgetsz a neten, képeket nézegetsz, hogy kitaláld…

vajon milyen növények mutatnának jól…de gőzöd sincs mi lesz belőlük 3-4 év múltán. Hívsz néhány kertépítőt, hogy mondják meg mennyiért építik meg a kerted, de csak a kérdéseket kapod sorra…

“…Hová építsük a járdát?… Milyen lesz a burkolat?..Tudjuk a méretét? …Nem kellene egy tipegő is a szalonnasütőhöz?… Milyen növényekre gondoltak?… Mekkora mennyiség legyen az ajánlatban? Az elég lesz?…És mekkora lesz a gyep? Legyen automata öntözés? Igen? Akkor pontosan hol lesz a fűfelület? Lesz benne árnyékos rész? Kerti lámpák? Hol? Mit világítsunk meg?...”

És neked csak zúg a fejed, végül meggyőznek, hogy majd menet közben kialakul az ár is, csak kezdjünk már hozzá…beadod a derekad…de csak reménykedsz, hogy egyszer olyan lesz a kerted, amit tényleg szerettél volna.

De Te is érzed, hogy ennek nem lesz jó vége, ugye?

Lássuk, hogy ki, és hogyan segít Neked a kerttervezésben!

Mit csinál a kerttervező? Most Lépésről-lépésre megmutatjuk, mire számíts:

1. FELMÉRÉS, ÖTLETEK

A kerttervezés során feltérképezi lakókörnyezeted, szakmai tudását és a kerttervezésben szerzett tapasztalatát latba vetve ötleteket ad látványos, de mégis funkcionális kertépítészeti megoldásokra.

2. VÁZLATOK, TERV

Vázlatokat készít, hogy el tudd képzelni leendő kerted. És amikor letisztulnak a vázlatok, részletesen megtervezi kerted. Pontosan elhelyezi a kerti építményeket, kerti utakat, esetleg kerti tavat, medencét. Öntözési tervet készít, összeállítja a beültetendő növények helyét, számát, és fajtáját, szem előtt tartva azt is, hogy a növények néhány év múltán megnőnek, és akkor is szép látványt kell, hogy nyújtsanak.

3. ANYAGLISTA, KÖLTSÉGVETÉS

A kerttervezés folytatásaként elkészíti a kivitelezési terveket, az anyaglistákat, meghatározza a szükséges munkafolyamatokat, hogy minden készen álljon a kertépítéshez. És ha igényled, elvégezi a kertépítés műszaki felügyeletét is, biztosítva, hogy a kertépítést végző szakemberek meg is valósítják a kerttervezés során megálmodott kertet.

kerttervező mérnök

Horváth Gyöngyvér kerttervező,
kert- és tájépítész mérnök

kamarai szám: K/2 13 – 1330

MENNYIBE KERÜL A KERTTERVEZÉS?

Csak néhány ötletet vársz tőlünk mert átalakítanád meglévő kertedet?
Vagy komplett kerttervezés szolgáltatásunk érdekel?

BRONZ

konzultációs csomag

SILVER

vázlatterv csomag

GOLD

kertépítészeti terv csomag

KATTINTS A CSOMAG AJÁNLATOK JOBB OLDALÁN A NYÍLRA A RÉSZLETEKÉRT!

KERTTERVEZÉS AJÁNLATKÉRÉS

Ingyenes ajánlathoz kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot!

  Válassz tervezés csomagjaink közül:

  Mi fog történni, miután elküldted ajánlatkérésed?

  A legrövidebb időn belül, de maximum 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük ajánlatkérésed részleteit, és egyeztessük a helyszíni felmérés időpontját.

  KERTTERVEZÉS – KERTÉPÍTÉS MUNKÁINKBÓL:

  kerttervezés

  Kerttervek – kerttervezés: munkáinkból

  KERTÉPÍTÉS Veresegyházon

  Hollandpázsit műfű telepítés

  GYEPSZŐNYEGEZÉS Budapest XVIII kerület

  Automata öntöző telepítés és gyepszőnyegezés Budapest XVII kerületben

  Tóépítés Budapest XVIII

  viacolor rakása

  Térkövezés Budapest és vonzáskörzete

  Menü