Térkövezés Budapest és vonzáskörzete

Budapesti térkövezés munkák Barabás téglakővel.

A KK Kavicsbeton és a Barabás tégla partnereként számtalan térkövet kínálunk, melyek webshopunkban is megrendelhetők. Az értékesítés mellett térkő burkolatok kivitelezését végezzük a legnagyobb magyarországi gyártók szigorú műszaki követelményeinek betartásával.

BARABÁS TÉGLAKŐ TERASZ

Budapesti megbízónknak építettük ezt a terasz burkolatot Barabás rusztikus téglakövekből. A terasz térkövezése mellett a meglévő beton lépcsőfeljáróra megfelelő ragasztó alkalmazásával szintén Barabás térkő került.

BARABÁS TÉGLAKŐ KIÜLŐ TÉRKÖVEZÉS

Ezt a 10 m2-nyi térkő felületet budapest 18. kerületében építettük. A kertnek ez a része védett a nyári délutánok forró napsugaraitól, így kitűnő hely egy kerti kiülő kialakításához. A kiülőhöz a biztos és esztétikus alapot a barabás térkövek adják.

TÓPARTI TERASZ BURKOLÁS

Ez a viacolor burkolat is a Barabás téglakövével készült. Megbízóink kertjének ékessége a gyönyörű fürdőtó. Hogy a látványát minél közelebbről élvezhessék, úgy döntöttek hogy egy hangulatos teraszburkolatot építtetnek közvetlenül a tó mellé. Nekik is a rusztikus téglakövekre esett a választásuk.

ÖNNEK IS SEGÍTHETÜNK?

Ha térkőre van szüksége, vagy a burkolat fektetéséhez keres szakértőket, kérje ajánlatunkat itt:

TOVÁBBI MUNKÁINKBÓL:

Hollandpázsit műfű telepítés

kerttervezés

Kerttervek – kerttervezés: munkáinkból

Tóépítés Budapest XVIII

ontozőrendszer

Automata öntöző telepítés és gyepszőnyegezés Budapest XVII kerületben

GYEPSZŐNYEGEZÉS Budapest XVIII kerület

KERTÉPÍTÉS Veresegyházon

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.