TÉRKŐ – TÉRKÖVEZÉS

KK térkövek –  kerti burkolatok – díszkavicsok – sziklák

TÉRKÖVEZÉS ÉS KERTI BURKOLATOK KIVITELEZÉSE

Térkő eladás – térkövezés Budapesten és környékén

…azoknak, akik nem két évre szóló térkő burkolatra vágynak, és akik elfogadják, hogy tartós burkolat csak az előírt anyagok beépítésével készülhet. Mi így csináljuk, és ettől még nem vagyunk méregdrágák…

Segítünk Önnek, hogy ráleljen a térkő burkolatra, mely a legjobban harmonizál házával. Nálunk megtalálja az örök klasszikusokat, az ókori utcákat idéző töredezett szélű antik térköveket, vagy a forró déli hangulatot idéző mediterrán köveket is. És ami minden térkőben közös: a kiváló minőség, melyet a KK Kavicsbeton garantál. Készen áll, hogy segíthessünk?

Kockázatmentes, ingyenes ajánlatkérés térkövezésre itt!

Térkövezés mellébeszélés nélkül

Valószínű, hogy Ön sem térkő szakértő, ahogy ügyfeleink többsége sem az! Nem is gondoljuk, hogy most szeretné kiképezni magát a térkövezés specialistájává, hiszen Ön „csak ” egy szép, tartós térkő burkolatra vágyik, és valakire, aki ezt precízen és gyorsan elkészíti Önnek.

Valakire, aki úgy gondolkodik mint Ön, ezért:

  • Betartja a legnagyobb térkőgyárak legszigorúbb technológiai eljárásait, mert ismeri azokat és megérteti ügyfelével, hogy ezek nélkül akár a szemetesbe is dobhatja térkövezésre szánt pénzét.
  • Megbízása kezdetétől fogva a vadonatúj térkő burkolat átadásáig csak megbízója érdekében dolgozik. ( nincs rohangálás ügyféltől-ügyfélig félbehagyott munkaterületet hátrahagyva, nincs ügyfélre hárított szervezési feladat)
  • Aki betartja az ajánlatában vállaltakat, és nem a térkő fektetése közben, vagy az átadáskor akar ilyen-olyan címen több pénzt kihúzni megrendelőjéből.

A kertfelujitók csapata így dolgozik akkor is, amikor térkövezést végez. Győződjön meg róla személyesen!

Kockázatmentes, ingyenes ajánlatkérés térkövezésre itt!

Térkő – Miért ajánljuk jó szívvel?

Mert a térkő :

TERMÉSZETES

A térkővel egy nagy szilárdságú tartós felületű, természetes burkolatot kap, amelyet sem a magas nyári hőmérsékletek, sem a hideg téli fagyok nem károsítanak majd. Nem reped el, nem deformálódik és csúszásmentes marad, így hosszú időn át dekoratív felületet biztosít Önnek.

VÁLTOZATOS

Számtalan variációs lehetőség van a színek és formák sokaságának köszönhetően, így bármilyen építési stílusú környezetbe könnyedén talál odaillő térkövet.

BONTHATÓ

Mi történik, ha egy-két év múlva egy új csövet, vagy vezetéket kell beépítenie a burkolat alá? Semmi gond, nyugodtan felbonthatja a térkövet. Visszarakás után ugyan olyan lesz, mint előtte. (Próbálja meg ezt egy sima betonjárdánál, vagy aszfaltnál…)

És hogy miért a KK térköveit ajánljuk?

Azért, mert bármilyen esztétikai környezetbe keres térkő, vagy viacolor burkolatot a KK Kavicsbeton térkövek számtalan alternatívát kínálnak. Mert az 50 éves német térkő gyártási tapasztalat, a folyamatos innováció, a dinamikus termékfejlesztés mind az Ön szolgálatában áll és a KK Kavicsbeton térkövei ezeket az értékeket közvetítik. Nézze meg térkő válogatásainkat, keressen célzottan mediterrán antik, klasszikus és mosott térköveink között webshopunk felületén!

KK Antik térkövek
ANTIK TÉRKÖVEK
Töredezett élek, ódon felületek. Letűnt korok időtálló burkolatainak hangulata.
websop
kk-london-terko
KLASSZIKUS TÉRKÖVEK
Hagyományos formák, sima felületek. Minimál dizájn. Igazi klasszikusok. Kockák, téglák, hullámkövek.
websop
kk budapest_kocka
MOSOTT TÉRKÖVEK
A mosott és válogatott bányakavicsok patinás, érdesített felületet kölcsönöznek a burkolatnak.
websop
KK Paliszád szegélykő
JÁRDA ÉS ÚT SZEGÉLYKÖVEK
Út és járda burkolatok és zöldfelületek elválasztására. A klasszikus kerti szegélytől az útszegélyekig.
websop
KK aquincum blokk
TÁMFAL ÉS KERÍTÉS ELEMEK
Esztétikus, és változatos megoldások kerítések, kiemelt növényszigetek, támfalak és virágkosarak építéséhez.
websop
KK Lisszabon szalonnasütő
KK LISSZABON SZALONNASÜTŐ
Kerti összejövetelek elengedhetetlen kelléke a pillanatok alatt összeállítható Lisszabon kerti sütő.
websop

Több, mint 6 millió m2 referencia tapasztalat az Ön szolgálatára

Milyen kézzelfogható hasznot jelent ez Önnek? A KK térkövek magukon hordozzák a legújabb dizájn trendek jegyeit, ezért akkor sem kell sokáig keresgélnie, ha valami különleges térburkolatra vágyik. A megalkuvás nélküli fejlesztések célja a receptúra és a gyártástechnológia folyamatos tökéletesítése, hogy csak garantáltan tartós, kiváló minőségű térköveket vásárolhasson.

Ajánlatkérés – térkövezés, térkő vásárlás

Ingyenes ajánlatkéréshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

ajánlatkérő űrlap

    Mi fog történni, miután elküldte ajánlatkérését?

    A legrövidebb időn belül, de maximum 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük ajánlatkérése részleteit, és egyeztessük a helyszíni felmérés időpontját.

    A helyszíni felmérésre azért van szükség, hogy 100%-os pontossággal elkészíthessük a térkövezés költségvetését. Ez BIZTONSÁGOT jelent Önnek, mert garantáltan tudni fogja a térkő burkolat elkészítésének PONTOS bekerülési árát, nem kell attól tartania, hogy megrendelés után bármilyen költség felmerülhet. A felmérés általában 30-40 percet vesz igénybe, és Budapesten és az agglomerációban díjmentes.