Hollandpázsit műfű telepítés

Holland pázsit műfű telepítés

Prémium minőségű műfüvek, melyek megszólalásig hasonlítanak a friss gyepszőnyeghez…ilyen műfüveket telepítünk a holland pázsit technológiai előírásai alapján. Nézd meg műfű telepítés munkáinkról készült képeinket, és gyönyörködj a mindig ragyogóan zöld fűben!

TÓPARTI MŰFŰ BURKOLAT

Megbízónk több kutyus gazdájaként megunta, hogy kertjében sohasem volt szép a gyepfelület. Megoldást keresett arra, hogyan tarthatná meg a zöld fű hangulatát és szépségét. Élethű műfű borításunkat javasoltuk neki, mert ellenáll a kutyáknak, télen-nyáron gyönyörű zöld, UV álló, így nem fakul ki az erős napsütésben, és ráadásul megszólalásig hasonlít az igazi fűre.

HOLLAND PÁZSIT exkluzív 4 cm-es műfű telepítés

Minimál stílusú lakóépület, modern környezet. Egy elfoglalt ingatlan tulajdonos, aki havonta csak néhány napot tölt ebben a házban. Igény: Nívós környezet, melyet sohasem kell gondozni. Válaszként a mi megoldásunk: a Holland Pázsit extrém sűrű 4 cm szálhosszúságú műfű burkolata. Nézd meg a képeket, és gyönyörködj a megszólalásig élethű fűben. És ha Te is szeretnéli ilyen ragyogó megoldást kertedben, kattints az ajánlatkérés gombra.

Precíz ragasztás – láthatatlan műfű illesztések

Nagyon fontos az egyes műfű tekercsek pontos és szakszerű illesztése, hogy később ne látszódjanak az illesztések helyei. Ezt centiméterről centiméterre aprólékos vágásokkal alakítjuk ki. Igaz, hogy hosszadalmas és odafigyelést igénylő munka, de az elkészült fűfelület magáért beszél.

Ha te is professzionális műfüvet szeretnél kertedbe, kérd ajánlatunkat!

Megfelelő előkészületek – tartós műfű burkolat

Mi a titka a hosszú időn át szép, egyenletes felületű műfű burkolatnak? A precíz alapozás! Ne spóroljuk ki a megfelelő anyagból és megfelelő vastagságban épült alépítményt, mert a műfű burkolat megsüllyed, ráadásul egy nagyobb esőzéskor a felület nem tudja elvezetni a vizet sem.

ÖNNEK IS SEGÍTHETÜNK?

Ha minden évszakban szép, gondozásmentes fűre vágyik, kérje ajánlatunkat műfű telepítésre

TOVÁBBI MUNKÁINKBÓL:

kerttervezés

Kerttervek – kerttervezés: munkáinkból

viacolor rakása

Térkövezés Budapest és vonzáskörzete

Tóépítés Budapest XVIII

ontozőrendszer

Automata öntöző telepítés és gyepszőnyegezés Budapest XVII kerületben

GYEPSZŐNYEGEZÉS Budapest XVIII kerület

KERTÉPÍTÉS Veresegyházon