KERTÉPÍTÉS Veresegyházon

KERTÉPÍTÉS VERESEGYHÁZON

Feladat: kertépítés Veresegyházon. A domb oldalába, az erdő alá épült családi ház mediterrán hangulatú kertjének megépítése.
Részfeladatok az építés során: terepszintek, rézsűk kialakítása, sziklakertek megépítése, öntözőrendszer telepítése, gyepszőnyeg és növényfelületek kialakítása.

SZIKLAKERT

A rézsűbe épített, és változatos növényzettel beültetett sziklakert hangulatos választófalként működik a hátsó terasz mögötti gyepes terület és a kerti szórakozásnak helyet adó felső szint között.

AUTOMATA
ÖNTÖZŐRENDSZER

Ebben a veresegyházi kertben is Hunter automata öntözőrendszer biztosítja az egyenletes és pontos vízkijuttatást. Az öntözéshez felhasználjuk a háztetőről összegyűjtött csapadék vizet is.

GYEPSZŐNYEG

Természetesen ebben a veresegyházi kertben is a PannonTurfgrass prémium gyepszőnyegét fektettük. A látvány magáért beszél: harsány zöld, sűrű, és egészséges gyepszőnyeg borítja a ház körüli felületeket.

AJÁNLATKÉRÉS

Átépítené kertjét, vagy új ingatlana környezetét szeretné látványossá tenni? Gyepszőnyegre vagy automatikus öntözőrendszerre van szüksége? Kérje díjmentes ajánlatunkat itt!

TOVÁBBI MUNKÁINKBÓL:

Hollandpázsit műfű telepítés

kerttervezés

Kerttervek – kerttervezés: munkáinkból

viacolor rakása

Térkövezés Budapest és vonzáskörzete

Tóépítés Budapest XVIII

ontozőrendszer

Automata öntöző telepítés és gyepszőnyegezés Budapest XVII kerületben

GYEPSZŐNYEGEZÉS Budapest XVIII kerület