ÖNTÖZŐRENDSZER

Nem kell többé locsolnia – kertje mégis szebb lesz, mint valaha… és még a vízszámláját is lefaragjuk!

RAIBIRD és HUNTER automata öntözőrendszerek

tervezés –  telepítés – javítás – gyorsszolgálat

Hogyan segíti Önt az automata öntözőrendszer?

Szeretné, ha kertje a legnagyobb forróságban is üde zöld színben ragyogna, akkor is, ha Ön épp a szabadságát tölti távol otthonától? Sem kedve, sem ideje órákon át a locsolótömlővel álldogálni kertjében?

Mi abban segítünk, hogy a kert a kényelmet és a látványt jelentse Önnek is. Ne a munkát! Ezért automatizáljuk az időt rabló kerti munkákat, így az öntözést is, hogy Ön többet pihenjen! Tudjuk, hogy egy automata öntözőrendszer telepítésével szabadidőt és kényelmet adunk Önnek, és jobb életet a növényeinek. Készen áll, hogy segíthessünk?

Kockázatmentes, ingyenes ajánlatkérés automata öntözőrendszerre itt!

Miért boldogabb az a kerttulajdonos, akinek már van öntözőrendszere?

Mert az automata öntözőrendszer:

PONTOS

Az öntözőrendszer kezelőjén egyszerűen beállíthatja az öntözés kezdési időpontját, így az öntözőrendszer mindig pontosan akkor és annyit öntöz, amennyire a növényeinek szüksége van

LÁTHATATLAN

Az öntözőrendszert a föld alá telepítjük, így láthatatlan, csak az öntözés idejére bukkan elő a földből, hogy aztán újra elrejtőzzön. Ön csak ragyogóan szép növényeiről veszi észre létezését.

TAKARÉKOS

Az automata öntözőrendszer segít takarékoskodni a vízzel is. Hajnalban öntöz, amikor a víz nem párolog, így valóban a növények használhatják fel. Nincs több vízpocséklás, és mire Ön reggel felébred az öntözőrendszer már el is végezte a locsolást.

Így ők már régen elfelejtették, hogy milyen volt órákon át locsolócsővel álldogálni a kertben. Neki már nincsenek kiszáradt foltok a gyepen, csak mert nem sikerült egyenletesen öntözni, és ők már nem aggódnak kertjükért, ha a nyári szabadságukat otthonuktól távol töltik.

Tartozzon közéjük Ön is! Kockázatmentes ajánlatkérés automata öntözőrendszerre itt!

ez mind szép és jó, mondhatná de…

Nem jár túl nagy felfordulással, ha meglévő kertembe szeretnék öntözőrendszert?

Nem kell félnie! Az automata öntözőrendszer telepítését a legtöbb kertben 2 nap alatt befejezzük. A csövek fektetésével az esetek 70%-ban már az első munkanapon végzünk, így mire Ön délután hazaér munkájából, már csak a betemetett árkok emlékeztetik arra, hogy kertjében földmunkát is végeztünk. És, hogy a felásott területeken a fű is hamar kinőhessen, munkánk végeztével fűmagot szórunk. Új öntözőrendszere pedig mostantól garantálja kertje örök frissességét és ragyogását.

70 %
hogy már az első nap vége a felfordulásnak
2 nap
általában ennyi idő, amíg öntözőrendszere teljesen elkészül
3 év
ennyi garanciát adunk elvégzett munkánkra
bizonyára az is foglalkoztatja, hogy…

Mennyi az automata öntözőrendszer ára?

Szerencsére sokkal kevesebb, mint néhány éve, így ma már ugyanolyan velejárója egy szép kertnek, mint egy mosogatógép egy jól felszerelt konyhának. Ugyan mindkettő nélkül lehet élni, de segítségükkel sokkal könnyebb. És itt vége is a hasonlóságnak, mert ellentétben egy konyhai géppel az automata öntözőrendszer valóban egy RENDSZER, melyet pontosan az Ön kertjéhez alakítunk, így nehéz lenne megmondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni anélkül, hogy látnánk kertjét, vagy legalább kertje alaprajzát.

Mégis mitől függ az öntözőrendszer ára?

Legfőképpen kertje tagoltságától, a kertje méretétől (bár egy kisebb, de tagolt kert öntözése akár drágább is lehet, mint egy egyszerűbb nagy méretű kerté). Amit biztosan kijelenthetünk: Nem lehet meghatározni egységes öntözőrendszer négyzetméter árat. Akkor sem, ha látunk ilyen példákat az interneten. Mert ezek csalóka példák. Ne higgyen az ilyen adatoknak. Semmilyen információt nem hordoznak. Olcsóbb egy 1000 m2-es téglalap alakú terület öntözőrendszerét kiépíteni, mint egy 500 m2-es bonyolult alaprajzú telekét.

És azt se higgye el, hogy tervezés nélkül lehet jól működő öntözőrendszert építeni. Nem lehet. A tervezéshez pedig adatok kellenek az Ön kertjéről, az Ön vízforrásáról. Nem máséról, nem hasonlóról. Ennyi a lényeg. A többi mellébeszélés. Kérjen ajánlatot több cégtől, és hasonlítsa össze. Ha kíváncsi arra, hogy Milyen szempontokra figyeljen, mielőtt öntözőrendszert vásárolna, olvassa el cikksorozatunkat. Ha tőlünk is kérne ajánlatot, itt megteheti:

Kockázatmentes, ingyenes ajánlatkérés automata öntözőrendszerre itt!

MIÉRT BÍZZON BENNÜNK?

Mert nálunk nem csak öntözőrendszere van jó kezekben.

Segítjük Önt tanácsainkkal a vásárlás előtt és után is, ha pedig ránk bízza az automata öntözőrendszer telepítését, gyors, magas színvonalú, és prémium termékhez illő munkavégzésre számíthat.

villámgyors ügyintézés

Ajánlatkérésére 1 munkanapon belül választ kap tőlünk. A lehető leggyorsabban felmérjük kertjét, és elkészítjük PONTOS, TÉTELES ajánlatunkat.

kiemelkedő termékek

A Rainbird és Hunter öntözéstechnikai termékek világszerte vezetők az iparágban. Hosszú évek óta bizonyítanak. Korábban el-el csábultunk, de ma már szilárdan kiállunk mellettük. Önnek is ajánljuk!

kiemelkedő garancia

Gondos, gyors és hozzáértő munkánkra számíthat! Tapasztaltak és elhivatottak vagyunk, így büszkén és bátran vállalunk 3 év garanciát elvégzett munkánkra.

Ajánlatkérés – automata öntözőrendszer

Ingyenes öntözőrendszer ajánlathoz kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

ajánlatkérő űrlap

    Mi fog történni, miután elküldte ajánlatkérését?

    A legrövidebb időn belül, de maximum 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük ajánlatkérése részleteit, és egyeztessük a helyszíni felmérés időpontját.

    A helyszíni felmérésre azért van szükség, hogy 100%-os pontossággal elkészíthessük az  automata öntözőrendszer költségvetését. Ez BIZTONSÁGOT jelent Önnek, mert garantáltan tudni fogja öntözőrendszere PONTOS bekerülési árát, nem kell attól tartania, hogy megrendelés után bármilyen költség felmerülhet. A felmérés általában 30-40 percet vesz igénybe, és Budapesten és az agglomerációban díjmentes.