Pannon Turfgrass prémium gyepszőnyeg

1680 Ft1790 Ft +27% ÁFA

Prémium gyepszőnyeg a legnagyobb európai futballstadionok beszállítójától. Ragyogó zöld, sűrű, tömött gyommentes gyepszőnyeg. Telepítse a Pannon Turfgrass készgyepet kertjében és garantált az impozáns látvány! Válassza gyepszőnyege mellé a termelő Maltaflor Seed-o-gran természetes alapú granulált gyeptrágyát, és gyepszőnyege hosszú időn át olyan szép látványt nyújt majd, mint amikor megvásárolta!

Figyelem! A kosárba tett termék ára nem tartalmazza a házhoz szállítás költségét! Ennek díja a gyepszőnyeg mennyiségtől és a szállítási távolságtól is függ! Kérje információnkat a 06 20 9 720 120 telefonszámon!

Cikkszám: ptgysz Kategória:

Leírás

Látvány és minőség: Pannon Turfgrass prémium gyepszőnyeg

Nem kell fáradnia a fűvetéssel, nem kell hónapokat várnia a megbízhatatlan végeredményre! Elég, ha ránk bízza a fű nevelését! Mi garantáljuk a tökéletes végeredményt! Önnek már csak le kell teríteni a frissen felszedett kész gyepet. (De ebben is segítünk..)

Amit ajánlunk:

  • frissen vágott gyepszőnyeg közvetlenül a termőhelyről
  • 100%-ban gyommentes, sűrű gyep
  • prémium minőség a legjobb fűfajtákból
  • strapabíró és azonnal látványos üde zöld fű
  • a legnagyobb európai futballpályák ajánlásával

 

Ha futballpálya minőségű gyepet szeretne kertjébe, a Pannon Turfgrass prémium gyepszőnyeg a legjobb választás! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a számtalan nagy nevű európai futballklub stadionjai:

EURO 2008 (Innsbruck, Klagenfurt stadionok), EURO 2012 Lengyel futball stadionok, Red Bull Salzburg Aréna, Rapid Wien Aréna, Partizan Beograd, Hajduk Split, Levszki Szófia….MLSZ Telki edzőközpont, Puskás Ferenc Akadémia, Debrecen stadion…stb

Mitől más a Pannon Turfgrass gyepszőnyege?

Tökéletes feltételek – szakértő gondozás:

A Pannon Turfgrass prémium gyepszőnyeg könnyű, homokos termőtalajon fejlődik. A válogatott fűmagkeverékben kizárólag a legjobb minőségű fűfajtákat és fajokat használjuk fel. A pannon klíma ideális körülményeket biztosít a növekedéshez: a gyep folyamatos stressz alatt fejlődik, ami erős gyökérnövekedést eredményez.

A fejlődő gyep rendszeres nyírásban, tápanyag utánpótlásban és öntözésben részesül, hogy 12-18 hónap nevelés után készen álljon arra, hogy az Ön kertjét is látványossá tegye! A termelési körülményeknek hála, a kész gyep könnyen alkalmazkodik a különböző környezeti feltételekhez, így bármely kertben jó választás.

Hogyan őrizheti meg gyepszőnyege szépségét a leterítés után is?

Válassza gyepszőnyege mellé a szerves alapú Maltaflor gyeptrágyát. A gyepszőnyeg termelő segítségével Németországban kifejlesztett 70%-ban természetes Maltaflor gyeptrágya segítségére lesz abban, hogy gyepszőnyege mindig olyan ragyogó maradjon, mint a leterítéskor. A Maltaflor gyeptrágya minden fontos tápanyagot megad gyepének, ráadásul a műtrágyákkal ellentétben nem égeti ki a füvet, így a kiszóráshoz nem kell szakembert hívnia.

Milyen előkészületek szükségesek a gyepszőnyeg leterítése előtt?

Ha hosszú időn át szép gyepfelületet akar, akkor a megfelelő minőségű, tápanyagban gazdag talaj kialakítása elengedhetetlen a gyepszőnyeg terítéséhez. Kérje segítségünket a 06 20 9720 120 telefonszámon, vagy látogassa meg blogunkat, ahol hasznos cikkeket olvashat a gyepszőnyeg telepítés előkészületeiről.

További információk

Tömeg 25 kg
Méretek 250 × 40 × 3 cm
mennyiségi kedvezményhez

250-400 m2-ig, 50-250 m2-ig, 400 m2 felett