Természetes gyeptrágya: Maltaflor seed-o-gran plus

29800 Ft +27% ÁFA

A hosszan tartó, egészséges gyepszőnyeg titka: Maltaflor Seed-o-gran PLUS különlegesen finom szemcsés trágya 70%-ban természetes összetevőkből. A legnagyobb előnye a műtrágyákkal szemben: Nem égeti ki a füvet! Nem mosódnak ki a tápanyagok! A kiszóráshoz nem kell szakember!  Hosszú lebomlású szerves trágyaként ideális az intenzíven használt gyepfelületekre. A 25 kg-os kiszerelés 400 m2 gyepfelületre elegendő. Kisebb kerttulajdonosoknak is ajánljuk, mert felbontás után többször használható, így az egész éves tápanyag utánpótlás biztosított.

Cikkszám: mlt-plus Kategória:

Leírás

Maltaflor természetes gyeptrágya: Amitől hosszú időn át üde és egészséges marad gyepszőnyege

A Maltaflor Seed-o-gran PLUS különlegesen finom szemcsés, 70%-ban természetes gyeptrágya.  Kivételes anyag- összetételének köszönhetően megegyezik a gyep növekedéséhez szükséges tápanyagokkal. Hosszú lebomlású szerves trágyaként ideális az intenzíven használt gyepfelületekre. A gyorsan ható aktív nitrogén közvetlenül a kezdettől élénkíti a növény növekedését. A Maltaflor Seed-o-gran Plus különlegesen nagy előnye, hogy erősen növekedésre ösztönzi a gyökeret és szilárdítja a gyepfelületet ezzel támogatva a tartós használhatóságot.

Milyen összetevői vannak a Maltaflor gyeptrágyának?

A Maltaflor gyeptrágya fő nyersanyaga a malátagyártás során kialakult csíragyökér. A gyeptrágya a főbb tápanyagok (NPK) mellett sok más kiegészítőt: vitaminokat, enzimeket, nyomelemeket, szénhidrátot, aminosavat és fitohormont tartalmaz. A növény egészséges növekedését biztosító Maltaflor tartalmaz még ezenkívül a cukorrépa feldolgozásából származó száraz anyagot is.

Maltaflor-természetes gyeptrágya-hatása
A Maltaflor előnyei:
  • hatékonyan serkenti a gyökérzet fejlődését
  • hosszú lebomlású, így folyamatosan biztosítja a növény tápanyagellátását
  • 70%-ban természetes, az NPK (8-3-5) mellett vitaminokat, enzimeket, nyomelemeket, szénhidrátot, aminosavat és fitohormont tartalmaz.
  • természetes alapanyagának köszönhetően használata nem égeti ki a növényt

Hogyan alkalmazzuk a Maltaflor Seed-o-gran plus gyeptrágyát?

1.Gyepszőnyegezés vagy fűmagvetés esetén:

80-120 g/m2 mennyiségű gyeptrágyát dolgozzunk be a földbe közvetlenül a gyepszőnyeg telepítése, vagy a fűmagvetés előtt.

2. Meglévő gyepfelületen:

Márciusban: 100g/m2 gyeptrágyát egyenletesen juttassunk ki a gyepfelületre. (Szóró kocsi középső állás)
Május közepe: 100g/m2 gyeptrágyát egyenletesen juttassunk ki a gyepfelületre. (Szóró kocsi középső állás)
Augusztus közepe: 80g/m2 gyeptrágyát egyenletesen juttassunk ki a gyepfelületre.

Kiszórás után öntözze be röviden a gyepfelületet, hogy a szemcsék feloldódjanak.

További információk

Tömeg 25 kg
Méretek 70 × 40 × 15 cm