Az 5 legfontosabb tudnivaló gyepszőnyeg vásárlás előtt

Vásárlóinktól tudjuk, hogy közvetlenül a gyepszőnyeg vásárlás előtt ezek voltak a legfontosabb kérdések, melyekre választ vártak: Hogyan rendelhetek? Mikor kapom meg a gyepszőnyeget? Mennyibe kerül? Kiszállítják? Én is leteríthetem?…

1. Gyepszőnyeg vásárlás. Mi a megrendelés menete?

Gyepszőnyeg vásárláskor rendelését leadhatja online webshopunkban erre a linkre kattintva, vagy a 06 20 9 720 120 telefonon.
Fontos, hogy a gyepszőnyeg megrendelés leadásához tudnia kell a szükséges mennyiséget. Amennyiben még csak a terület felmérését szeretné elvégeztetni kérje díjmentes felmérésünket ide kattintva.

2. Mennyibe kerül a gyepszőnyeg, és hogyan történik a fizetés?

A gyepszőnyeg ára függ a rendelni kívánt mennyiségtől. A webshopban a mennyiség beírásakor a rendszer automatikusan beállítja a mennyiséghez tartozó árat. Ide kattintva közvetlenül webshopunkba jut, csak adja meg a szükséges mennyiséget és rögtön láthatja, hogy mennyibe kerül.

3. Kérhetem a gyepszőnyeg házhoz szállítását?

Igen, a legtöbb vásárlónk házhoz szállítva kéri a gyepszőnyeget. Fontos tudni, hogy a gyepszőnyeget 2.5m*0.4m-es tekercsekben (ez pontosan 1 m2) szedik fel, egy-egy tekercs hozzávetőleg 25 kg tömegű, ezért már 40-50 m2 mennyiség is csak teherautóval szállítható!

A kiszállítás pontos összegét befolyásolja a rendelni kívánt gyepszőnyeg mennyisége. Gyepszőnyeg és gyep házhoz szállítási díjainkat ide kattintva tudja megnézni.

4. Milyen gyorsan juthatok a megrendelt gyepszőnyeghez?

Ha munkanapokon 13h-ig leadja nekünk a gyepszőnyeg rendelést, akkor akár másnap délelőtt átveheti a gyepszőnyeget! Amennyiben kiszállítást is kér, mindenképpen egyeztetünk Önnel telefonon is, mert a kiszállítás pontos időpontját befolyásolják fuvarozóink szabad kapacitásai is. A gyepszőnyeget leggyorsabban itt tudja megrendelni: gyepszőnyeg rendelés

5. A gyepszőnyeg telepítését is vállalják?

Vagy akár én magam is leteríthetem? A gyepszőnyeg vásárlás mellett kérheti a gyepszőnyeg telepítését is. Ebben az esetben mindenképpen szükség van egy helyszíni felmérésre, hogy lássuk, milyen előkészítő munkákat kell elvégeznünk, hogy a gyepszőnyeget az elvárt minőségben telepíthessük!

Ha megfelelő fizikai erővel rendelkezik, és jól boldogul a kertben, akkor akár Ön is telepítheti a kiszállított gyepszőnyeget! Ha Ön szeretné telepíteni a gyepet, azt javasoljuk, hogy gyepszőnyeg rendelés előtt mindenképpen olvassa el gyepszőnyeg telepítés lépésről-lépésre című bejegyzésünket is.

Következő bejegyzés
Gyepszőnyeg telepítés lépésről-lépésre – 1. rész: Hogy mérjünk?

Related Posts

Nincs ilyen adat.

1 hozzászólás. Leave new

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.